Workshops en cursussen

Schrijven met je intuïtie kun je op heel veel verschillende manieren. Het brengt je dichter bij jezelf, je lichaam, je kern. Het laat zien wat er werkelijk speelt, het brengt je on(der)bewuste naar voren.

Tijdens de workshops en cursussen komen mijn liefde voor schrijven en mijn liefde voor coaching samen. Altijd om jou een stap verder te brengen, om weer een laagje weg te kunnen halen, zodat je dichterbij komt, dichter bij wie jij in wezen bent.

Cursus intuïtief schrijven

Mensen vragen me regelmatig hoe ik dat nou doe, contact maken met overledenen. Tijdens deze cursus geef ik je daarvoor de inzichten en ga je er heel praktisch mee aan de slag.

Thuisretreat

Een cadeau voor jezelf. Een dag helemaal wat anders, met een kleine groep, maar toch thuis. Verdieping, humor en alle tijd en aandacht voor jezelf. Elke keer een interessant dagthema!