Een brief of persoonlijk consult?


Het is dankbaar werk: berichten doorgeven van overleden dierbaren. Ik blijf het een wonder vinden dat ik op die manier wat voor een ander betekenen kan.
Mensen ervaren de berichten vaak als troostend, hoopgevend, geruststellend of iets wat het geheel rondmaakt.

hoe het werkt

Aan de hand van de naam en geboortedatum maak ik contact met de ziel van degene die overleden is (als het woord ‘ziel’ je niet direct wat zegt, kun je het ook de kern noemen, of wie iemand in wezen is). Die geeft een bericht of boodschap door. Dat schrijf ik op. Simpel gezegd: ik zet mijn hoofd uit en mijn hand en pen doen het werk. Het resultaat: een handgeschreven brief of – bij een persoonlijk consult – een audio-opname van het consult. Vergelijk het met een radiozender zoals het vroeger werkte. Dan draaide je de knop net zo lang tot de ruis weg was en de zender van je keuze helder klonk. De geboortedatum gebruik ik als controlemiddel.

Reacties

“Ik dank je zo… zo een Godswonder vind ik het om van Freddy te horen. Dit geeft een onbeschrijfelijk bijzonder en rijk gevoel.”
Gernot Ottink

“Vielen lieben Dank. Das sind genau ihre Worte wie sie immer gesprochen hat. Das macht mich traurig und fröhlig zu gleich.”
Martina

“Het deed me enorm goed om toch nog even extra de bevestiging te krijgen.”
Marc Leurink

“Het geeft heel veel troost en kracht om te weten dat het goed met haar gaat. Bedankt lieve Hanneke.”
Vivian

“Ben er blij en gelukkig mee. Ik dacht dat ik er alleen voor stond en nu blijkt dat ze mij toch helpt en heb ik meer vertrouwen in mijn beslissingen.”
Jos

“Unglaublich, denn die Worte und Zeichen sind Thomas…. Danke, das bedeutet mir sehr viel!”
Stefan

Wil je graag weten hoe het met je dierbare gaat, daar aan ‘de andere kant’? Mis je hem of haar en zou je zo graag gewoon nog eens wat willen horen? Of heb je een boodschap die ik door kan geven en wil je daar een reactie op? Ik help je graag.

HOE is het praktisch geregeld?

  1. Via het aanvraagformulier hieronder geef je de geboortedatum en de voor- en achternaam (meisjesnaam) door van degene van wie je graag een brief wilt ontvangen.
  2. Eventueel kun je me een bericht of vraag geven waarop je graag antwoord wilt. (let op: ik krijg geen antwoord op vragen die over materiële zaken als bijvoorbeeld de erfenis gaan of over het voorspellen van de toekomst).
  3. Een brief kost 75,00 euro, inclusief btw. Dat bedrag kun je via de betaallink onderaan het aanvraagformulier overmaken via iDeal.
  4. Binnen 2 weken na je aanvraag en betaling ontvang je per post een brief van je overleden dierbare.

aanvraagformulier brief van boven

liever een persoonlijk consult?

Je kunt ook een afspraak met me te maken voor een persoonlijk consult. Dan is er ruimte om dieper in te gaan op eventuele vragen. Een persoonlijk consult duurt ongeveer een uur en de kosten daarvoor bedragen € 85,00 euro inclusief btw. Je krijgt een geluidsopname van het gesprek. Bel me om een afspraak te maken of stuur een e-mail. T 06 508 338 00 | E hanneke@brievenvanboven.nl

cadeaubon

Een brief van boven zou wel eens een heel bijzonder cadeau kunnen zijn. Denk jij dat je er iemand erg blij mee kunt maken, bestel dan een cadeaubon. Ik doe hem binnen 2 werkdagen naar je op de post en maak er een feestelijk pakketje van.
>> Hoe je de cadeaubon kunt bestellen.


inspiratiemail

Er valt zoveel te vertellen over Brieven van boven, het versterken van je intuïtie en over tussen hemel en aarde. Vind jij dat ook interessante onderwerpen, dan is de inspiratiemail van Brieven van boven vast iets voor jou. Om de week ontvang je een berichtje van me in je mailbox. En is het nou toch niet wat je ervan verwacht had, dan kun je jezelf onderaan elke mail die je van me krijgt weer uitschrijven.

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je privacy. Ik gebruik jouw naam en e-mailadres alleen voor deze inspiratiemail.


meer informatie

Heb je vragen? Wellicht vind je het antwoord op deze pagina. Is dat niet het geval, kun je vanzelfsprekend altijd contact met me opnemen. Mijn telefoonnummer: 06 508 338. Mijn e-mailadres is hanneke@brievenvanboven.nl