Over mij


” Dat ik ooit brieven zou gaan schrijven namens overleden mensen had ik 10 jaar geleden niet kunnen bedenken. Maar soms lopen de dingen anders dan je voor mogelijk hield.

Een middagworkshop Intuïtief schrijven veranderde definitief mijn kijk op de wereld. Ik ging er nietsvermoedend naartoe, puur omdat iemand me meevroeg. Ik werkte destijds als marketingcommunicatieadviseur en schreef veel teksten. Ik dacht dat die wel eens beter zouden kunnen worden als ik mijn intuïtie wat meer zou inzetten. Het bleek om een workshop te gaan waarin je leerde contact te leggen met je persoonlijke spirituele gids. Dat kon ik direct, zonder enige oefening. Een kwestie van ‘pen in je hand, je hoofd uit en kijken wat er geschreven wordt’. Dat was een behoorlijke verrassing. Na die middag volgden er vele brieven. Eerst alleen voor mij persoonlijk, daarna kwam het contact met overledenen.

ALLES IS ENERGIE

Alles is energie, soms in de ene vorm, dan weer in een andere. Die energie is voelbaar, dat merkte ik steeds meer en ik ervoer ook dat ik met mijn verstandhoofd niet alles kon beredeneren. Dat triggerde me. Ik ging onder andere een opleiding Intuïtieve ontwikkeling doen, gevolgd door een healingopleiding en een readingopleiding. Ik leerde er mezelf zo neutraal mogelijk te bezien en vanuit daaruit de ander. Energie steeds verfijnder te ervaren en te benoemen. Als je contact maakt met de kern, met het wezenlijke van iemand, dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit of iemand nog leeft of niet. Het verschil is dat het stoffelijke omhulsel er niet meer is. Mijn wereld werd letterlijk en figuurlijk steeds groter. Inmiddels werk ik als levenscoach, daarnaast ben ik onder andere medeoprichter en -organisator van het Rode Maanfestival.

” Een mooi pad, een bijzonder pad, zoals het pad van ieder mens bijzonder is. ”

Wil je meer van me weten

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt, of verdere informatie wilt. Mijn telefoonnummer is 06 508 338 00 en mijn e-mailadres hanneke@brievenvanboven.nl