Veelgestelde vragen


Als ik vertel over dit werk, roept het vaak vragen op.
Hoe weet je zeker dat je met de goede persoon aan het praten bent?
Wat als je geen contact kunt maken?
Hoe maak je contact?
Op deze vragen en andere vind je op deze pagina een antwoord.

Ben jij een medium?
Ik ben Hanneke en ik leg onder andere contact met de energie van overledenen. Niet meer en niet minder. Ik zet mijn hoofd uit en laat mijn hand en pen het werk doen. Vraag me niet om details als kleding of ringen of voorvallen of zo iets dergelijks. Meestal kan ik die niet geven. Ik voel de energie en van daaruit komen de woorden.

Hoe maak je contact met een overledene?
Ik maak contact met de wezenlijke energie – de kern – van de overledene aan de hand van de voor- en de achternaam. Als controle gebruik ik zijn of haar geboortedatum. Vergelijk het met een radiozender zoals het vroeger werkte. Dan draaide je de knop net zo lang tot de ruis weg was, je de juiste frequentie te pakken had en de zender van je keuze helder klonk.

Zou iedereen dat kunnen?
Ik ben er oprecht van overtuigd dat iedereen deze potentie in zich heeft, dus ja, volgens mij zou iedereen dit kunnen. Het gaat om openstellen, ontdekken, ontwikkelen, vertrouwen en overgave.

Hoe weet je zeker dat je met de goede persoon aan het praten bent?
Ik voel het aan mijn lichaam als ik contact heb. Dat neemt een klein beetje de energie van de ander over. Noem ik vervolgens de naam van de aanvrager, dan gebeurt er weer heel duidelijk iets in de energie. Regelmatig merk ik het aan kippenvel op mijn armen, of aan een ontroerd gevoel. Mensen die een brief van me krijgen, weten door de manier waarop er geschreven is dat het klopt.

Heb je geen foto nodig om contact te maken?
Om eerlijk te zijn kan een foto me afleiden. Als je een gezicht ziet, ga je toch een beetje invullen hoe iemand was en ik wil het graag zo zuiver mogelijk houden.

Zijn de brieven in het handschrift van de overledene?
Nee, ze zijn in mijn eigen handschrift, hooguit een klein beetje afwijkend. Ik geef een bericht door, het is niet zo dat iemand compleet mijn hand overneemt. De tekst wordt als het ware gedicteerd in mijn hoofd. Ik merk wel dat ik onder invloed van de energie van de ander sneller of langzamer ga schrijven. Enthousiaster of juist meer bedachtzaam of speels of juist serieus.

Wat als ik na 2 weken nog steeds geen brief heb ontvangen?
Er zijn een aantal mogelijkheden:
– de post is langzaam
– de brief is bij de post kwijtgeraakt
– het opgegeven adres klopt niet of is niet goed genoteerd
– je hebt nog geen betaling gedaan
– je aanvraag is er tussendoor geglipt
Hoe dan ook, heb je na 2 weken nog geen post ontvangen, dan is het handig dat je me een mailtje stuurt: hanneke@brievenvanboven.nl. Dan los ik het zo snel mogelijk op.

Wat als mijn brief bij de post is kwijtgeraakt?
Ik stuur jullie de origineel geschreven tekst, maar maak altijd een kopie. Dus mocht je brief verdwenen zijn bij de post, dan kan ik je altijd een kopie toesturen. Ook in dit geval: heb je na 2 weken nog niks van me gehoord, stuur me een mail (hanneke@brievenvanboven.nl) en ik zoek het uit.

Komt het ook wel eens voor dat je geen contact kunt maken? En wat gebeurt er dan met mijn betaling?
Het is nog niet voorgekomen dat het niet lukte, maar mocht dat toch een keer het geval zijn, dan stort ik het overgemaakte bedrag aan je terug.

meer vragen?

Ik beantwoord ze met alle plezier. Stuur een e-mail naar hanneke@brievenvanboven.nl of bel me: 06 508 338 00.