Zaadjes laten kiemen

Er is weer meer leven in de brouwerij en daar gedij ik goed bij. Ik vind het zo heerlijk dat ik weer kleine groepen kan ontvangen…

Nou was de cursus Intuìtief schrijven in maart uitgesteld. Die heb ik vanaf zondag 7 juni weer ingepland, maar nu zijn er mensen die dan net niet kunnen! Dus, er is nog plek voor je als je daar zin in hebt.

Wat leer je tijdens de cursus? Heel in het kort: in 1 hele dag en 3 avonden maak je via schrijven contact met je intuïtie, met je gids en als je wilt met een overleden dierbare. Vrijuit schrijven: Hoofd uit en je hand aan. 

Heb je daar ervaring voor nodig? Nee. Met positieve interesse en nieuwsgierigheid kom je ver!

Wat heeft die cursus nou te brengen, dacht ik…
Het grootste is volgens mij ontdekken dat de wereld groter is dan jij misschien nu ervaart. En merk je dat, dan voelt het of er veel meer mogelijk is, je geeft jezelf steeds meer ruimte.

Soms is het te zien bij mensen, als je naar hun energie kijkt. Dan zit er een soort van gladde, schoon gepoetste doorzichtige buis om ze heen. Vast in de patronen van hoe ze denken dat het moet, hoe ze denken dat een ander het wil. Daarmee beperk je je eigen bewegingsruimte.

Ik denk dat het dan helpt om ‘uitstapjes’ te maken. Jezelf toe te staan om je interesse te volgen. Iets nieuws te proberen. Niet omdat het moet of omdat het nuttig is, maar omdat jij daar nou zin in hebt.

Zo ben ik dit voorjaar een moestuintje begonnen. Ik had het al jaren in mijn gedachten, maar het kwam er
nooit van. Te ingewikkeld dacht ik, en te veel spitten. Maar nu had ik alle tijd, dus we hebben het maar eens gemaakt. Een moestuintje van ongeveer 1,5 bij 6 meter, in bakken op hoogte, zodat ik niet eens hoef te bukken. Met onder andere bieslook, peterselie, basilicum, tuinbonen, peultjes, sugarsnaps, rucola, courgette, worteltjes, bietjes, goudsbloemen en botersla. 

Het geeft me zoveel! Waar hem het plezier in zit? Dat ik mezelf iets nieuws geleerd heb en dat ik het zomaar kon. Dat het zo rustig is om ’s morgens in alle vroegte een beetje water te gieten en mijn plantjes te bekijken. Hoe lekker verse groente is. Dat je erop moet wachten: het begint met een heel klein zaadje en je bent weken verder tot je eindelijk wat kunt eten. Dat geeft meer voldoening dan een zakje sla dat je direct in de supermarkt kunt kopen.

Over zaadjes gesproken, wat een wonder is dat al niet, de kiemkracht van zo’n zaadje. De potentie die daarin zit. De cursus intuïtief schrijven brengt volgens mij net zoiets. Voldoening en plezier omdat je een zaadje dat altijd al in je zat de ruimte geeft om te ontkiemen en te groeien. Dat maakt je wereld groter.   

Dus… lijkt het je wat,
HIER vind je alle info!

En bel me gerust als je nog vragen hebt. Mijn nummer is 06 508 338 00.

Plaats een reactie