Privacy statement / disclaimer

Gebruik je deze site, dan geef je daarmee aan dat je het met het volgende eens bent:

Privacy

Ik (Hanneke Nijland, namens Hanneke Nijland communicatiemanagement – Brieven van boven) vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.

Om je aanvraag van een eventuele digitale nieuwsbrief en de bestelling van producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gegevens van je nodig. Soms vragen we aanvullende info, omdat we die nodig hebben om een product of dienst zo goed mogelijk te leveren.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in dit Privacy Statement tenzij we van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan ons stelt. Alleen als je klant bent of als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, gebruiken we je e-mailadres en naam om je eventueel mijn nieuwsbrieven te sturen.

In dit Privacy Statement deel ik hoe ik de gegevens of informatie die je met ons deelt gebruik. Dit Privacy Statement is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met ons deelt:

– online als brievenvanboven.nl bezoekt en offline als je informatie met me deelt, wanneer je een dienst of product offline koopt.

Door mijn website te bezoeken, ga je akkoord met dit Privacy Statement en de Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn. Ook wanneer je offline gegevens met me deelt, ga je akkoord met dit Privacy Statement.

 Ik sla jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Op mijn website worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar ons verstuurd.

Ik geef je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en deel op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in dit Privacy Statement worden beschreven.

DE INFORMATIE DIE IK VERZAMEL

Op onze websites verzamelen en/of ontvangen we twee soorten informatie:

1. PERSOONSGEGVENS DIE JE ACTIEF AAN ME VERSTREKT

Als je je aanmeldt voor een brief van boven, dan vragen we je je gegevens met ons te delen, zoals je voornaam, achternaam en e-mailadres.

We verzamelen geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt, tenzij je deze vrijwillig zelf met ons hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven en informatie te ontvangen.

Wanneer je een dienst of product aanschaft, vragen we naast je voornaam, achternaam en e-mailadres ook om je straatadres en telefoonnummer. Daarnaast vraag ik een aantal zaken die we nodig hebben om de dienstverlening goed uit te voeren. Je adres en woonplaats vragen we om eventueel fysieke producten toe te kunnen sturen en inzicht te krijgen in de geografische afkomst van onze bezoeksters. Je telefoonnummer vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze diensten.

2. PERSOONSGEGEVENS DIE OM TECHNISCHE REDENEN AUTOMATISCH AAN MIJ WORDEN DOORGEGEVEN

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van onze websites automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan onze computers worden verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internet browser.

Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je onze website bezocht.

COOKIEBELEID

Bij het gebruik van mijn website kan door ons en/of door derden informatie over jouw gebruik van deze website worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat je browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Een cookie weet niet wie je bent. Jouw naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens zijn niet bekend voor een cookie. Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses op basis van je surfgedrag.

Cookies zijn nodig om onze website goed te laten functioneren. Graag leggen we je hieronder uit welke soorten cookies we gebruiken.

 1. FUNCTIONELE COOKIES

Functionele cookies zijn nodig voor het correct laten functioneren van (delen van) onze website. Bijvoorbeeld cookies van YouTube zorgen dat je onze video’s kunt bekijken op onze website.

 2. ANALYTISCHE COOKIES

Analytische cookies zijn belangrijk. Zonder anonieme input van jou en andere bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we deze kunnen verbeteren om de gebruikservaring en de geboden informatie voor jou nog beter aan te laten sluiten. Daarom gebruiken we Google Analytics. Google Analytics gebruikt hiervoor cookies. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van onze websites (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt en rapporten over de website-activiteit op te stellen. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van onze websites geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Als je helemaal geen cookies wilt accepteren van welke website dan ook, dan kun je dit instellen in de standaard instellingen van je browser. We wijzen je erop dat delen van onze website mogelijk niet meer werken als je cookies uitschakelt.

 In de Nederlandse wet is opgenomen dat er een informatie- en toestemmingsplicht (opt-in) geldt voor het gebruik van cookies. Een opt-in betekent dat ik van tevoren toestemming moet vragen om cookies te mogen plaatsen op je computer. Daarom toon ik bij het eerste bezoek aan de website eerst een cookie melding. Je kunt hierin aangeven of je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Wanneer je geen keuze maakt en ervoor kiest om onze website te blijven gebruiken geef je automatisch akkoord voor het plaatsen van de cookies.

HOE IK JE GEGEVENS GEBRUIK

Ik stuur je per post diensten of producten die je hebt gekocht, zoals een brief. Ik mail je daarna onze nieuwsbrief met updates en praktische info.

Ik mail je (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven, mijn nieuwsbrief met updates.

Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven over Brieven van boven.

Ik mailen je mogelijk ook om je feedback te vragen over mijn diensten.

Ik mail je om je te informeren over mijn diensten en producten en die van mijn samenwerkingspartners als ik denk dat je die echt super interessant kunt vinden.

Ik gebruik je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie ik werk uitbesteed (zoals technisch support, betaalservice Mollie) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van onze diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of om vragen en problemen op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Ik deel mogelijk jouw e-mailadres met Facebook voor het aanmaken van een Custom Audience in de advertising tool van Facebook. Ik upload dan de e-mailadressen van mijn klanten om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw e-mailadres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail ons dan op hanneke@brievenvanboven.nl. Dan zorgen we dat het niet gebeurt.

 SAMENWERKINGSPARTNERS

Op mijn website plaats ik  links naar externe websites van samenwerkingspartners als ik denk dat die informatie waardevol voor je is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad je aan de Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.

 DE INFORMATIE DIE JE GEDEELD HEBT INZIEN EN AANPASSEN

Als je je hebt aangemeld op mijn website voor of webinars en andere toffe gratis dingen die we delen, mailen ik je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat ik je beloofd heb. Ik gebruik hiervoor het mailprogramma MailChimp. Dat betekent dat MailChimp jouw gegevens ook ontvangt. Ik verwerk deze gegevens voor zolang als je op onze maillijst staat en je je hiervoor niet hebt afgemeld. De gegevens die je aan mij hebt doorgegeven kun je te allen tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar hanneke@brievenvanboven.nl. Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van me ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor mijn nieuwsbrief, zal ik je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kan ik (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren en ik kom graag na wat ik je beloof!

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je ons hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een email naar hanneke@brievenvanboven.nl.

Tot slot wijs ik je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

LET OP MET INFORMATIE DIE JE OPENLIJK DEELT ONDER MEER OP MIJN WEBSITES OF SOCIAL MEDIA

Ik vind jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy en ik wijs je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken! Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals op mijn social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten mij. Ik houd me niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

 WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACY STATEMENT

Eventuele wijzigingen van mijn websites kunnen leiden tot wijzigingen in dit Privacy Statement. We raden je daarom aan dit Privacy Statement regelmatig nog eens te lezen.

VRAGEN OVER HET PRIVACY STATEMENT

We houden dit Privacy Statement up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar hanneke@brievenvanboven.nl en zet “privacy statement” in de onderwerpregel van je e-mail.

Brieven van boven is een initiatief van Hanneke Nijland communicatiemanagement
Hanneke Nijland
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld

Informatie op deze website
Hanneke Nijland besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter aanwezig zijn. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen daarvan en het kan zijn dat de informatie op deze website zo nu en dan aangepast wordt om actueel te kunnen zijn. Het staat je verder vrij alle info op deze site te gebruiken, maar wij kunnen niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen daarvan.

Verwijzingen en hyperlinks
Het kan zijn dat ik verwijs naar andere websites, omdat ik denk dat daar interessante informatie te vinden is. Voor de inhoud van die websites ben ik uiteraard niet verantwoordelijk.

Virussen
Ik kan niet garanderen dat de informatie, software of verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. We doen er vanzelfsprekend wel alles aan.