Cursus Intuïtief schrijven

Mensen vragen me regelmatig hoe ik dat nou doe, contact maken met overledenen. Tijdens deze cursus geef ik je daarvoor de inzichten en ga je er heel praktisch mee aan de slag.

Je leert uit je hoofd te gaan laat je intuïtie letterlijk aan het woord. Dat geeft veel helderheid over jezelf. Je leert om meer naar je intuïtie te luisteren én erop te vertrouwen. Alhoewel, leren, Galileo Galilei zei het honderden jaren geleden al heel treffend: “Je kunt een mens niets leren, je kunt hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.” Daarnaast krijg je de tools om contact te maken met je persoonlijke spirituele gids of je krachtdier en wie weet komt er zomaar een overleden dierbare aan het woord. Een aanwinst voor het leven, want zij doen niets liever dan je verder helpen op het pad dat je aan het bewandelen bent.

Lees je dit en voel je het verlangen om er wat mee te doen, maar hoor je gelijk dat stemmetje in je achterhoofd: “Dat is voor mij niet weggelegd, dat kan ik toch nooit”: ik ben ervan overtuigd dat je meer kunt dan je denkt. Het begint met nieuwsgierigheid, verlangen, het gevoel ‘er is meer tussen hemel en aarde’. Van daaruit ontstaan de mooiste dingen!

“Vertrouwen dat wat jij voelt, wat jij ervaart, wat jij zomaar weet
wel eens waar zou kunnen zijn. “

Tegelijkertijd is het enorm belangrijk dat je met beide voeten op de vloer blijft staan en bij jezelf blijft. Je ervaart hoe jezelf kunt gronden, hoe je echt bij jezelf kunt blijven, ervaart het verschil tussen intuïtie en angst en hoe je onderscheid kunt maken tussen jouw energie en die van de ander.

Behalve schrijven, doen we meer:

  • Meditatie
  • Visualisatie
  • Tekenoefeningen
  • Lichaamsoefeningen
  • Aardingsoefeningen

waarom schrijven

Schrijven is een zuivere manier om je intuïtie aan het woord te laten. Het geeft helderheid. Het mooie is bovendien, dat je vastlegt wat je ervaart en wat er gezegd wil worden. Het is tastbaar en dat geeft je de kans om terug te lezen wat je intuïtie, of je gids, of krachtdier te vertellen heeft. Dat kan je weer heel nieuwe inzichten geven.

“Je hoofd uit,
je hand aan. “

het programma

Bijeenkomst 1 (hele dag)
Deze eerste dag maak je (hernieuwd) kennis met je intuïtie. Ik neem een hele dag mee in je lijf en laat ik je ervaren hoe je stevig met beide voeten op de vloer blijft staan (hoe je kunt aarden), maar ook hoe je je eigen energieveld (aura) schoon kunt maken en af kunt schermen. Je laat je chakra’s aan het woord. Stuk voor stuk hebben ze je wat te vertellen en dat laten ze je al schrijvende weten.

Bijeenkomst 2 (avond)
Je hoofd uitzetten. Hoe zorg je ervoor dat je ego zich er voor eventjes buiten houdt. Enorm belangrijk als je je intuïtie aan het woord wilt laten, maar ook als je wilt leren vertrouwen op wat je intuïtie te zeggen heeft. Je onderzoekt wat jou soms tegenhoudt om naar je intuïtie te luisteren.

Bijeenkomst 3 (avond)
Deze avond maken we contact met de kosmos en jouw gids komt aan het woord. Je leert hoe je op een bewuste manier contact kunt maken, en op een goede manier weer afscheid neemt aan het einde van een schrijfsessie. En wat doe je met een energie die niet zo prettig voelt?

Bijeenkomst 4 (avond)
Wie weet komt er vanavond een overleden dierbare aan het woord. Je zet je hoofd uit, je hand aan en krijgt een geschreven bericht. Je ervaart hoe je bij jezelf kunt blijven, jezelf kunt afschermen en wat de signalen zijn om te weten dat het waar is wat je schrijft. Laat je vooral verrassen.  

Kleine groep, maximaal 8 personen

locatie

Brieven van boven werkplaats
Waterhoekweg 4a
7597 MA Saasveld

data cursus


zondag 7 juni 10.00 – 16.00 uur
donderdag 11 juni 19.00 – 21.30 uur
donderdag 18 juni 19.00 – 21.30 uur
donderdag 25 juni 19.00 – 21.30 uur

Volgeboekt!

De volgende cursus zal waarschijnlijk dit najaar van start gaan. Wil je alvast op de reserveringslijst, stuur dan een mail naar hanneke@brievenvanboven.nl

reacties

Volop complimenten over de fijne ambience en alles wat Hanneke mij bracht en leerde.
Petra Schipper

Hanneke straalt onbevangenheid en trouwheid aan haarzelf uit en vanuit een zekere concentratie komen de woorden vanzelf.”
S.

Veel rust, goede meditaties en fijne sfeer.”
Petra Droste

Investering

225 euro inclusief btw
Inbegrepen: alle dagen koffie & thee en lunch op de eerste dag..

Je kunt je nu inschrijven!

Wil je verzekerd zijn van een plekje, dan is het misschien handig om je direct in te schrijven. Hieronder vind je het inschrijfformulier en via de button onderaan kun je betalen met iDeal. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een inschrijfbevestiging per e-mail.

Totaal: € -

Graag nog wat meer informatie?

Je kunt me natuurlijk altijd bellen of mailen als je meer informatie wilt. Mijn telefoonnummer is 06 508 338 00 en mijn e-mailadres hanneke@brievenvanboven.nl.