Cadeaubon

Een cadeau dat verrast, blij en nieuwsgierig maakt, hoop geeft…

Een cadeaubon van Brieven van boven kon wel eens een heel goed idee zijn.

Houdt degene aan wie je een brief van boven cadeau wilt doen van verrassingen? Gelooft hij of zij dat er meer is tussen hemel en aarde? Dan zou het wel eens het perfecte cadeau kunnen zijn.

wat is een brief van boven?

Een brief van boven is een brief namens een overleden dierbare. Aan de hand van de naam en geboortedatum maak ik contact met de ziel van degene die overleden is (als het woord ‘ziel’ je de kriebels geeft, kun je het ook de kern noemen, of wie iemand in wezen is). Die geeft een bericht of boodschap door. Dat schrijf ik op. Simpel gezegd: ik zet mijn hoofd uit en mijn hand en pen doen het werk. Het resultaat is een handgeschreven brief die ik per post verstuur naar degene die hem aangevraagd heeft.

“Het geeft heel veel troost en kracht om te weten dat het goed met haar gaat.
Bedankt lieve Hanneke.”

Vivian

hoe je een cadeaubon kunt bestellen?

  • Vul het bestelformulier hieronder in.
  • Ik verzorg een mooie cadeaubon voor je, in een feestelijke envelop.
  • Die gaat binnen 2 werkdagen naar jou op de post
  • Degene aan wie jij de cadeaubon geeft, kan per e-mail een aanvraag doen voor een brief van boven en krijgt die vervolgens binnen 2 weken toegestuurd. Alle instructies daarvoor staan op de cadeaubon.

bestelformulier

veel plezier met geven!

Heb je nog vragen, dan kunnen we natuurlijk altijd even overleggen. Mail me via hanneke@brievenvanboven.nl en bellen kan ook: T 06 508 338 00.